Sollicitatie tips

 

B&R Flexwerk bemiddelt in personeel op MBO, HBO en WO niveau en is gespecialiseerd in de branches Productie, Administratief, Techniek, Zorg & Welzijn, Horeca en Schoonmaak.

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe functie of wil je een carrière switch maken? Dan is B&R Flexwerk voor jou een interessante optie. Wij zijn gedreven en gemotiveerde kandidaten graag van dienst bij het vinden van een passende nieuwe functie. Samen met jou proberen we de sector(en) en bijbehorende vacatures te vinden die passen bij jouw profiel. Daarbij geven we je de nodige sollicitatietips en stellen wij je voor bij een aantal voor jouw geselecteerde bedrijven. Dankzij onze begeleiding, tips en mediatie is het vaak makkelijker om aan een baan te komen via ons, dan wanneer je rechtstreeks solliciteert. Naast tijdelijke functie, studentenbanen en oproepwerk, hebben wij ook regelmatig vacatures voor langere tijd.

 

Kijk nu wat B&R Flexwerk voor jou kan betekenen en neem contact op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk- of een Skype gesprek.

 

Klik hier voor sollicitatie tips.