Onze dienstverlening

Door onze jarenlange ervaring, weet B&R Flexwerk als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste persoon op de juiste plaats te hebben, zodat er een evenwichtige relatie ontstaat tussen werkgever en werknemer. Om dit tot stand te kunnen brengen streven wij naar een intensive en duurzame samenwerking met u als opdrachtgever. Dit betekend dat wij graag met u meedenken om zo in te kunnen spelen op uw wensen op het gebied van personele bezetting.

 

B&R Flexwerk heeft hierbij een adviserende en begeleidende rol. Door u te ontzorgen in het wervingsproces en u de administratieve verwerking uit handen te nemen, kunt u zich volledig richten op uw core-business. Naast uitzenden kunt u ook bij ons terecht voor diensten als payroll en werving en selectie. Door middel van onze frisse blik, jarenlange ervaring en volledig geautomatiseerde backoffice beschikt B&R Flexwerk over de juiste tools om u te ontzorgen en bij te staan.

 

Uitzenden, Detachering, Payrolling, Werving & Selectie

Uitzenden
B&R Flexwerk stelt personeel ter beschikking op flexibele basis aan opdrachtgevers. Zowel het aantal uren per week als de duur van de werkzaamheden zijn flexibel. Uitzendkrachten, ook wel flexwerkers genoemd, kunnen worden ingezet voor het opvangen van extra drukte, vervanging van zieke werknemers, het opstarten van projecten en seizoen drukte. B&R Flexwerk verzorgd bij deze vorm van dienstverlening de werving, selectie en salariëring van de flexwerkers. Optioneel is het hierbij voor de opdrachtgever, om na afloop van de afgesproken inleenperiode, de kandidaat in dienst te nemen.

 

Detacheren
Deze vorm van dienstverlening onderscheid zich van uitzenden door de grotere mate van zekerheid die wordt geboden. Flexkrachten vernemen bij aanvang van de opdracht kennis van de duur van de opdracht. Voor deze periode zijn de flexkrachten dan ook verzekerd van werk en inkomen, omdat zij gedurende deze periode bij ons in dienst zijn.

 

Payrolling
Bij deze vorm neemt B&R Flexwerk u de administratieve rompslomp, juridische verantwoordelijkheid en ziekte risico van uw eigen personeel uit handen. De flexwerkers worden door u geselecteerd en tegen een gereduceerd tarief bij ons op de payroll gezet. Op deze wijze kunt u een flexibele manier uw personeel inzetten zonder bijkomende problemen en/of verantwoordelijkheden. Neem snel contact op voor informatie over onze voordelige tarieven.

 

Werving & Selectie
Heeft u behoefte aan personeel, maar geen tijd en/of mogelijkheden om deze te werven? Dan is deze dienstverleningsvorm ideaal voor u. Tegen een éénmalig tarief zoeken wij voor u best passende kandidaat voor uw organisatie. De kandidaat kan dan rechtstreeks bij uw organisatie aan de slag. Wij nemen u het gehele wervingsproces uit handen en passen hierbij onze expertise toe om uw opdracht te vervullen.

 

 

selectmeat srf terschellingrecreatie airwashharlingen beachresortmakkum ctvrede hempenius hov koopmansijzerwerk landalgreenparks novonschoonmaak oldenboom drijfhout dejong terherne houtcompagnie